Hoppa till sidans innehåll

Dubbelturnering Veteraner 2019-07-18


Torsd. 18 juli 2019 är en bemärkelsedag för VBTK Veteraner. Det är nämligen första gången, som det ordnas en dubbelturnering följd av en utmärkt måltid, mitt i sommaren. Initiativtagare är Sven Bengtsson, Ove Brink och Bo Vennersten. Dessa personer skall ha en stor eloge för detta.

Till tävlingen hade 32 personer anmält sig och dessa indelades då i 16 någorlunda jämnstarka dubbelpar. Dessa lottades ihop i 4 pooler. Ettan och tvåan i varje pool gick till A-slutspel och trean och fyran gick till B-slutspel. Många jämna och välspelade matcher spelades.

Resultat A-slutspel: 1. Håkan Ervegård/Stig Bengtsson 2. Bo Vennersten/Bo Möller 3. Rune Andersson/Hans Duvinger 4. Peter Antunovic/Jan Bengtsson.

På bilden nedan visas finalparen.

Resultat B-slutspel: 1. Anders Svensson/Sven Bengtsson 2. Krister Karlsson/Lars Kjellin 3. Egon Nilsson/ Leif Hellman 4. Ronny Bellmyr/Bo-Lennart Sandberg

Bilden nedan visar finalparen

Efter tävlingen hade den ovan nämnda trion (initiativtagarna) ordnat med en härlig sommarlunch, där god mat och dryck serverades. De bjöd dessutom på underhållning i form av sång mm.

Sammanfattningsvis ett mycket trevligt initiativ, som vi hoppas kommer att upprepas och bli en tradition. Ett särskilt tack till Lena Bengtsson och Rose-Marie Brink, som såg till att maten var framdukad.

Uppdaterad: 19 JUL 2019 19:46 Skribent: Kurt Johansson
Epost: Adressen Gömd

                                         räknare

 

 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Postadress:
Varbergs BTK - Bordtennis
Boråsgatan 18
43245 Varberg

Kontakt:
Tel: 034080270
Fax: 034084488
E-post: This is a mailto link

Se all info