Gå till innehåll
Varbergs Bordtennisklubb
Varbergs Bordtennisklubb

Information avseende Covid-19

Varbergs BTK vill att vi intar samma förhållnigssätt och försiktighetsnivå som Förskole- och grundskoleförvaltningen i Varbergs kommun förespråkar. Detta innebär att följa Folkhälsomyndighetens fortsatta rekommendationer*. Även vuxna, aktiva och/eller föräldrar, omfattas av dessa rekommendationer.

Alla som är symptomfria är välkomna till vår hall. Detta gäller även om man bor tillsammans med någon som har covid-19.
Stanna hemma och undvik nära kontakt med andra om du är sjuk och har symtom som kan vara covid-19. Det gäller också om du har tagit ett självtest som är negativt. Exempel på symtom är halsont, snuva, feber, huvudvärk och hosta.
Efter en sjukdomstid kan vissa enstaka symtom från luftvägarna finnas kvar även hos den som blivit frisk.

*) Rekommendationer från Folkhälsomyndigheten i korthet:
Covid-19 sprids fortfarande. Alla i samhället har ett ansvar att skydda sig själva och skydda andra. Stanna hemma från förskola, skola, arbete och övriga aktiviteter om du är sjuk och har symtom som kan bero på covid-19.
Restriktionerna är borttagna men det finns fortfarande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten att förhålla sig till. Dessa är bland annat:
- Stanna hemma och undvik nära kontakt med andra om du är sjuk och har symtom som kan vara covid-19. Det gäller också om du har tagit ett självtest som är negativt. Exempel på symtom är halsont, snuva, feber, huvudvärk och hosta.
- Vaccinera dig. Gäller alla som är 12 år och äldre.
- Alla behöver fortsätta vara noga med att tvätta händerna med tanke på den stora omfattningen av covid-19 och andra infektioner som sprids just nu.

Mer information om råd och rekommendationer finns via länkarna nedan

Information till förskola, grundskola och gymnasieskola — Folkhälsomyndigheten (folkhal somyndigheten.se) Länk till annan webbplats.

Stanna hemma om du är sjuk med symtom på covid-19 — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se) Länk till annan webbplats.

Covid-19 - 1177 Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2022-09-18

Senast uppdaterad: 2022-09-18

Författare: Kurt Johansson

Besöksadress

Boråsgatan 18
43245 Varberg

Postadress

Varbergs BTK - Bordtennis
Boråsgatan 18
43245 Varberg

Kontakta oss

Tel: 0760203544
E-post: varbergsbtk@gmail.co...