Gå till innehåll
Varbergs Bordtennisklubb
Varbergs Bordtennisklubb

Årets Klubbresa

Sundaspelen 2024

Det börjar bli hög tid att anmäla sig till årets klubbresa som även i år går till Svanesund och Sundaspelen. Tävlingen går över två dagar men vi har valt söndagen 28 april då det passar flertalet bättre. Alla ungdomsgrupper har via mail fått info och en uppmaning om intresseanmälan. Vi vill nu ha in anmälningar (nytt mail kommer skickas ut till ungdomsgrupperna). Om ni inte får mail men ser detta och vill vara med så skicka anmälan till tochsv@gmail.com. I första hand är "klubbresan" såklart till för klubbens medlemmar men vi har någral från andra klubbar som vi tränar tillsammans med och i mån av plats är ni också välkomna att kliva på bussen.

I anmälan vill vi veta vilken klass ni vill vara med i (lämpligen en på förmiddagen samt stor-poolen på eftermiddagen). Klubben står för anmälningsavgifter (för klubbmedlemmar). Vi vill även veta var ni vill hoppa på bussen. Preliminär plan är att bussen går från BT-hallen 05.45 och sedan stannar vid pendel-P Varberg Nord (06.00) samt Klovsten (06.25) för ytterligare påstigande.

Det finns klasser som passar både nybörjare och våra duktigaste spelare. Vore kul om vi fick till en blandning av spelare både i form av ålder och ranking.

På förmiddagen går klasserna:
max 500 (även B-slutspel)
max 750
max 1250
max 1750
max 2250

På eftermiddagen spelas en stor-pool. Tanken är 10 pooler med 8 spelare i varje pool. Indelningen görs efter rankingpoäng. Blir garanterat många matcher!

Publicerad: 2024-03-17

Senast uppdaterad: 2024-03-17

Författare: Tobias Wegeland

Besöksadress

Boråsgatan 18
43245 Varberg

Postadress

Varbergs BTK - Bordtennis
Boråsgatan 18
43245 Varberg

Kontakta oss

Tel: 0760203544
E-post: varbergsbtk@gmail.co...